15 Gün Ücretsiz Dene

Kolay ön muhasebe isteyen Workif kullanıyor!

Kolay ön muhasebe isteyen Workif kullanıyor!

KobilerWorkif

Kolay ön muhasebe isteyen Workif kullanıyor!

1 ila 10 çalışanı bulunan işletmeler için Workif tüm gerekli modülleri bünyesinde barındırıyor. Online proje ve görev takibi olarak işletmelerin süreç ve sonuç aşamalarını kolay takiple çözümleyen Workif, “Ön Muhasebe” modülüyle de finansal konularda yüzleri güldürüyor.


Ön muhasebe yapabilmeniz için artık uzman olmanıza gerek yok. Bu modül ile alış-satış ve harcama faturalarınızı oluşturabilir, gelir ve giderlerinizi basitçe tek ekrandan takip edebilirsiniz. Ev kirası, araba kirası gibi her ay tekrar eden faturalarınız mutlaka vardır. Bunlara sürekli yeni fatura oluşturmak da eskide kaldı! Düzenli gelir veya giderlerinizi takip etmek için tekrarlama özelliğini kullanabilirsiniz. Faturalarınızı kategorilemenin yolu da var! Diyelim ki ofiste “Mutfak Giderleri”, “WC Giderleri” ve “Yol Giderleri” gibi ayrı bir harcama oluşturmak istediniz. Etiket özelliği sayesinde ilgili harcamaya istediğiniz etiketi atayın, otomatik olarak kategorilensin. Bakiyenizin durumu ve kontrolü de mühim elbette. Kasada ne kadar kaldı bilmek, ona göre hesap yapmak gerekir. Banka hesabı ve “kasa” olarak nitelendirdiğiniz farklı bir hesap (kredi kartı) ekleyebilir, durumlarını tek noktadan görebilir, anlık finans durumunuzu kontrol edebilirsiniz. Firmanızın hangi kasa ve banka hesabından ne tür hareket gerçekleştirdiğini, para giriş-çıkışı gibi temel ayrıntıları da Workif size sunuyor, alternatif programlara ihtiyaç kalmıyor!

 

Bitmedi.

 

Şirketinize ait hesaba tek tuşla, para girişi, para çıkışı ekleyebilir, hesaplar arasında para transferleri gerçekleştirebilirmek de mümkün. Ve tüm bu işlemlerinin kaydının olması gerekli; çünkü ne yapmak istediğinize dönüp bakmak isteyebilirsiniz. “İşlem Geçmişi” ile yaptığınız her şey kayıtta.

 

Dahası mı? Var var.

 

Alış ve satış faturalarınızı taksitlendirip, vadeli olarak ayarlayabilirsiniz. Yeni eklediğimiz “Çek İşlemleri” özelliğiyle de yalnızca nakit değil, çekle ödeme alabilir, ödeme yapabilirsiniz.

 

Olay muhasebe Workif'le kolay!

 

Workif’i, aktif olarak kullandığı Instragram hesabından takip ederek sunduğu tüm değerlerle tanışabilir, sağladığı sayısız hizmet ile iş hayatınıza kolaylık ve disiplin sağlayabilirsiniz.


Birlikte büyüyeceğiz.
Workif İş Geliştirme Ekibi


Similar entries

Workif ile Online Ön Muhasebe

Workif ile Online Ön Muhasebe

Bugüne kadar ön muhasebenizi ya bir defterde ya da excel ortamında tutmuştunuz. Artık Workif ile ön muhasebenizi kolaylıkla belli bir düzen içinde tutabilir, vakit kaybının ...

Workif'le Tek Tıkla Online Ödeme Al

Workif'le Tek Tıkla Online Ödeme Al

Bilmeyenleriniz olabilir ama şimdi tekrar söylüyoruz: Ön muhasebesini Workif’le tutanlar tek tıkla ödeme alabiliyor. Satış faturanızı oluşturun. Sonrasında online ödeme butonuna tıklıyarak müşterinize linki gönderiyorsunuz ...

Döviz Kuruyla İşlem Yap, KDV Oranını Kendin Belirli

Döviz Kuruyla İşlem Yap, KDV Oranını Kendin Belirli

İster Dolarla İster Avroyla İşlem Yap

 

Workif’te ön muhasebe yapmak oldukça kolay. Yine de bunu sadece TL ile yapabiliyorduk. Şimdi ise Dolar, Avro ve ...

Workif'te fatura tekrarı nasıl yapabilirim? Tekrarlı fatura nasıl oluşturabilirim?

Workif'te fatura tekrarı nasıl yapabilirim? Tekrarlı fatura nasıl oluşturabilirim?

Workif, kullanıcı dostu sade arayüzü sayesinde tüm modüllerde kolay kullanım sunar. Bununla birlikte gülümseten ipuçlarıyla işlerinizi kolaylaştırır. Ön muhasebenizi yaparken hızlı çalışmak ve pratik çözümlerle ...

Türkiye’nin en büyük çağrı merkezi bulutu şimdi Workif’le.

Türkiye’nin en büyük çağrı merkezi bulutu şimdi Workif’le.

Müşterilerinizin bilgilerini saklayacağınız bir veritabanı istemez misiniz? Ya da onlar aradığında isimlerinin karşısındaki çıkmasını? Tüm bilgilerini? İşte bu noktada Workif’le işler yolunda.

Arayan Müşterini Kaydet ...