15 Gün Ücretsiz Dene

Döviz Kuruyla İşlem Yap, KDV Oranını Kendin Belirli

Döviz Kuruyla İşlem Yap, KDV Oranını Kendin Belirli

İş TakibiKobilerWorkifYeni Girişimciler

Döviz Kuruyla İşlem Yap, KDV Oranını Kendin Belirli

İşlerinizi kolaylaştıracak çok önemli gelişmelerle yine karşınızdayız! Ön muhasebe modülünü daha verimli hâle getiren bu düzenlemeleri sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.


İster Dolarla İster Avroyla İşlem Yap

 

Workif’te ön muhasebe yapmak oldukça kolay. Yine de bunu sadece TL ile yapabiliyorduk. Şimdi ise Dolar, Avro ve Sterlin para birimlerini ekledik. Böylece stoktaki ürünlerinizin fiyatlarını belirlerken, alış ve satış faturalarınızı düzenlerken size uygun para birimini seçebilirsiniz. Günlük kurdan TL karşılıkları da görebilir, isterseniz sabit bir kur belirleyebilirsiniz. Hesabınızı istediğiniz gibi tutun, profesyonel olun.

 

Açık Faturaları Günlük Kurdan Kapatın

 

 

Müşteriden ödeme aldınız ama henüz ürün ya da hizmeti faturalandırmadınız diyelim. Bu ödeme ilgili müşteride avans olarak gözükür. Siz o müşteriyle ilgili yeni satış faturası oluşturduğunuzda, fatura tutarı otomatik olarak bu avanstan düşer. Üstelik bu işlemi dövizle yapabilirsiniz! Günlük kurdan hesaplanarak açık olan faturalarınız otomatik olarak ödenir.

 

Yurt Dışı Firmalarına Özel Yenilik

 

 

Yurt dışında ticari hayatına devam eden ve faaliyetlerini buradan sürdüren firmalar, standart KDV oranlarının aksine o ülke için geçerli oranları kullanabiliyor. Önceden bu oranları sadece Türkiye’deki firmalar için belirlemiştik. Şimdi ise geliştirdik. Artık ön muhasebenizi yaparken dilediğiniz oranda KDV belirlemek mümkün. Bu değişikliği sadece firma sahiplerinin yapabileceğini de belirtelim. KDV oranlarını düzenlemek, yeni ekleme yapmak ve silmek için aşağıdaki yolu takip edebilirsiniz.

 

Ayarlar > Firma İşlemleri > İşlemler > Vergi Ayarları

 

Bu özellikleri anlattığımız videolara Youtube hesabımızdan ulaşabilir, izleyerek öğrenebilirsiniz.

 

Workif’i, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından takip ederek sunduğu tüm değerlerle tanışabilir, sağladığı sayısız hizmet ile iş hayatınıza kolaylık ve disiplin sağlayabilirsin.

 

Birlikte büyüyeceğiz.

Workif Geliştirme Ekibi


Similar entries

Why we do what we do

Why we do what we do

Tony Robbins insanların hareketleri altında yatan "görünmez güçler"den bahsediyor 

 

Türkiye'deki Yatırımcı Şirketler ve Yatırımcı Ağları

Türkiye'deki Yatırımcı Şirketler ve Yatırımcı Ağları

Bir girişimci olarak bir ürün meydana getirdiniz. Her girişimci gibi girişiminizi verimli ve kazançlı bir şekilde büyütmek öncelikli amacınız. Fakat neredeyse her girişimcinin başlangıçta yaşadığı ...

Workif'le Tek Tıkla Online Ödeme Al

Workif'le Tek Tıkla Online Ödeme Al

Bilmeyenleriniz olabilir ama şimdi tekrar söylüyoruz: Ön muhasebesini Workif’le tutanlar tek tıkla ödeme alabiliyor. Satış faturanızı oluşturun. Sonrasında online ödeme butonuna tıklıyarak müşterinize linki gönderiyorsunuz ...

Vizyoner Düşünceler No. 2 | Civarda değil dibinde ol!

Vizyoner Düşünceler No. 2 | Civarda değil dibinde ol!

İlk yazımızı kısaca özetleyelim: “Nicelik değil Nitelik” diyerek kalite kavramına vurgu yaptık. Bu haftaki “Civarda değil dibinde ol” düşünce yapısının başlangıcını ise Netflix örneği üzerinden ...

4 Adımda E-fatura

4 Adımda E-fatura