15 Gün Ücretsiz Dene

Görev takibi mi? Workif işin başında.

Görev takibi mi? Workif işin başında.

İş TakibiKobilerWorkif

Görev takibi mi? Workif işin başında.

İş dünyasına ve ticarete dair en önemli işlerden biri üstlendiğiniz görevleri vaktinde ve eksiksiz tamamlamaktır. Özsaygınızı kazanmanın ve bitirici bir karaktere bürünmenin temelidir.


Bu noktada gözü dört açıp dikkatli olmak ve gözlemlemek gereklidir. Kulaklar duyar ama akıl unutur. Söz uçar, yazı kalır. Söylenenler unutulsa da yazılanlar size işi hatırlatır. Workif ise takibini yapar.

Workif’i açtığınızda “Görev Modülüne” ulaşım oldukça kolaydır. Sol menüden ya da sağ alttaki hızlı ulaşım “+” butonundan yeni görev ekleyebilirsiniz. Workif’i ilk kez kullanmaya başladığınızda sizin için “Görev Modunu” tanıtıcı bir rehberle karşılaşacaksınız. İlgili yönlendirmelerle size modülü tanıtacaktır.

Görevle ilgili en güzel özelliklerden biri, eklediğiniz görevi birden fazla kişiye atayabilirsiniz. Dilediğiniz projeye entegre edebilir ve istediğiniz müşteriyi seçerek ilişkilendirebilirsiniz. Böylece hangi müşteriye, hangi projede nasıl görevler atanmış görebilirsiniz. Atadığınız görevlerin tamamlanma sürelerini, ne kadar süre emek harcandığı, ek doküman olup olmadığı gibi sayısız detay iş hayatınızı kolaylaştırmak adına size sunulmuştur.

Görevler sayfasında ise “Devam Eden” ve “Tamamlanan Görevler” gibi 9 farklı filtrele seçeneğiyle aradığınız göreve hızlıca ulaşabilirsiniz.

 

Bonus:

Kendinize de görev atabilir, Workif’le kendi iş takibinizi yapabilirsiniz.

 

Workif’i, aktif olarak kullandığı Instragram hesabından takip ederek sunduğu tüm değerlerle tanışabilir, sağladığı sayısız hizmet ile iş hayatınıza kolaylık ve disiplin sağlayabilirsiniz.

 

Birlikte büyüyeceğiz.
Workif İş Geliştirme Ekibi


Similar entries

Workif'te Kullanıcı Başına Fiyatlandırma Yok!

Workif'te Kullanıcı Başına Fiyatlandırma Yok!

Workif, bulut tabanlı bir yazılımdır. İnternetin olduğu herhangi bir noktadan erişiminiz mümkündür. Dilediğiniz gibi kullanabilir, işlerinizi takip edebilirsiniz. 10 çalışanı olan bir KOBİ iseniz, bu ...

Reklam Ajanslarına Özel Online Proje Takibi

Reklam Ajanslarına Özel Online Proje Takibi

Workif, yazılımın temelini oluşturan proje ve görev takibi modülüyle bir reklam ajansının yönetmeyi kolaylaştırır. Kontrol eder, iş akışını yönetir. Proje ve görevlerin takibini yapar. İşi ...

İşte Sistem Arayan Workif Kullanıyor!

İşte Sistem Arayan Workif Kullanıyor!

Doğru araçlarla doğru zamanda maksimum verimi alma, aradığını bulma ve bulduğunu sunabilme en önemli yetkinler arasında yer alıyor. Performans artırıp çalıştığınız kurum adına katma değer ...

Workif'te fatura tekrarı nasıl yapabilirim? Tekrarlı fatura nasıl oluşturabilirim?

Workif'te fatura tekrarı nasıl yapabilirim? Tekrarlı fatura nasıl oluşturabilirim?

Workif, kullanıcı dostu sade arayüzü sayesinde tüm modüllerde kolay kullanım sunar. Bununla birlikte gülümseten ipuçlarıyla işlerinizi kolaylaştırır. Ön muhasebenizi yaparken hızlı çalışmak ve pratik çözümlerle ...

Ajandaya, deftere son! To-Do List şimdi Workif’te!

Ajandaya, deftere son! To-Do List şimdi Workif’te!

İş Listeni Yap, Hiçbir Noktayı Atlama

 

Yapılacak işlerle ilgili kabul görmüş bir isim var: To - Do List. Bu, kişisel işlerin yazılı olduğu ve yapılması ...