15 Gün Ücretsiz Dene

İŞLETME SAHİBİ OLARAK RAKİPLERİNİZDEN NASIL SIYRILIRSINIZ?

İŞLETME SAHİBİ OLARAK RAKİPLERİNİZDEN NASIL SIYRILIRSINIZ?

İş Takibi

İŞLETME SAHİBİ OLARAK RAKİPLERİNİZDEN NASIL SIYRILIRSINIZ?

Günümüz dünyası geçmişten çok daha hızlı değişmeye başlamıştır. Hızlı değişen dünyada işletmelerin rakiplerden sıyrılarak ayakta kalabilmesi gerekmektedir. Bunun için yeniliklerin her geçen gün arttığı ortamda işletmeler yenilikleri kısa zamanda benimsemeli ve bunları uygulamaya geçirmelidir.

Günümüzde meydana gelen en büyük yenilik olarak interneti göstermek mümkündür. İnternet kullanımının yaygınlaşması ve bununla birlikte teknolojide yaşanan büyük ilerlemeler doğrultusunda insanlar arası iletişim zorlukları ortadan kalkmıştır. Bu durumu en basit örnekle işletmeniz üzerinden açıklayacak olursak eğer müşterilerinizin internetin yaygınlaşmasından önce sizden haberdar olmaları çok daha güç durumdaydı. Fakat müşterilerin günümüz  online dünyasında internet üzerinden yaptığı aramada kullandığı tek bir kelime aracılığıyla bile sizden haberdar olması, size ulaşması mümkündür. Online kullanım aracılığıyla iş sürecinizin tümünü gerçeklerleştirebilirsiniz.  Bu sebeple işletmenizin online dünyaya dahil olması rakip işletmelerden sıyrılmanız açısından oldukça avantajlıdır.

Workif ile rakiplerinizden sıyrılın.

Workif iş ve müşteri takibi yapabileceğiniz bulut işletim sistemli bir programdır. İşletmelerin en büyük problemlerinden birisi gelir-gider takibini doğru şekilde yapabilmektir. Diğer problemlerden birisi ise müşteriler ve personellerinizin hakkında bilgi eksiklikleridir. Bunun sebebi verilerin, bilgilerin geleneksel usullerle saklanmasından doğar. Geleneksel usullerle yürütülen iş süreçleri iş, zaman ve bilgi kaybı yaratır. Workif kullanmış olduğu bulut teknolojisi ile tüm verilerinize online şekilde ulaşımı sağlar ve rakipleriniz karşısında sizi avantajlı konuma yerleştirir.

Yeni müşteriler/tedarikçiler edinin.
Workif programıyla yeni müşteriler/tedarikçiler ekleyebilir ve onlar hakkındaki tüm verileri saklayabilirsiniz. 

Müşterilerinizi/tedarikçilerinizi takip edin.
Müşterilerinizin ya da tedarikçinizin takibini yapabilmek için girmiş olduğunuz veriler aracığıyla detay sayfasına erişebilirsiniz. Tek bir noktadan müşterinizin ya da tedarikçinizin alış satış faturalarını, hesap bakiyelerini, beraber yürüttüğünüz projeleri, yaptıkları ödemeleri görebilirsiniz.

Projeler oluşturun ve çalışanlarınızı projeye dahil edin.
Workif üzerinden müşteriniz ya da tedarikçiniz ile projeler oluşturabilirsiniz. Projede yer alacak çalışanlarınızı projeye dahil edebilir ve onları görevlendirebilirsiniz. 

Proje ve çalışan takibinizi yapın.
Oluşturduğunuz her proje hakkında adım adım neler yapılmış olduğunu görebilirsiniz. “Proje teslim süresine ne kadar kaldı? Çalışanlarım proje görevleri yerine getirdi mi?” sorularına Workif ile kolayca ulaşabilirsiniz.
İş sürecinizle ilgili hiçbir adımı atlamayın. 
Workif iş sürecinizle ilgili size hatırlatmalar yapar. Örneğin ödeme yapmayı unutmuş, yürüttüğünüz işin teslimini geciktirmiş olabilirsiniz. Workif hatırlatma mailleriyle birlikte bu gibi durumların yaşanmasını engeller. Böylelikle hiçbir adımı atlamaz ve çok daha verimli geçen iş süreçlerine sahip olursunuz.

Muhasebenizi tutun. 
Workif ile muhasebe hesabınızı oluşturabilir, muhasebe işlemlerinizi yapabilir ve tüm muhasebe işlemlerinizi program üstünden edebilirsiniz. Workif muhasebe modülünde  Kasa ve Banka, Tahsilat ve Ödemeler, Satış Faturaları, Alış Faturaları ve Harcamalar olmak üzere 5 farklı hesap dökümü bulunmaktadır.


Online tahsilat alın.
Workif ile müşteri ya da tedarikçinizin “Satış Faturaları” detaylarına erişerek online tahsilat yapabilirsiniz. Yapmış olduğunuz tahsilat 2 iş günü sonra hesabınıza aktarılır.
 


Similar entries

TÜRKİYE’DE ONLINE KULLANIMIN YAYGINLAŞMASI

TÜRKİYE’DE ONLINE KULLANIMIN YAYGINLAŞMASI

Türkiye’nin ilk internet bağlantısıyla buluşması 1993 yılında gerçekleştirmiştir. İnternet kullanımının ticari kuruluşlar ve hane halkıyla buluşması ancak 1996 yılında mümkün olmuştur. 1996’dan bu yana Türkiye’de ...

Kobilerin Dijital Dönüşümü

Kobilerin Dijital Dönüşümü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye ekonomisinin bel kemiğini oluşturan KOBİ’lerin dijitalleşen dünyaya ayak uydurmaları ve rekabet güçlerini arttırabilmeleri için onları geleceğe hazırlayacak  “Dijital ...

Reklam Ajansları için Workif

Reklam Ajansları için Workif

Workif reklam ajanslarının tüm süreçlerini en iyi şekilde yönetebilecekleri bir iş takip programıdır.

Workif’i örnek bir süreç üzerinden anlatmak gerekirse.

1- MÜŞTERİNİZİ KAYDEDİN

Firmanızdan hizmet ...

Reklam Ajanslarına Özel Online Proje Takibi

Reklam Ajanslarına Özel Online Proje Takibi

Workif, yazılımın temelini oluşturan proje ve görev takibi modülüyle bir reklam ajansının yönetmeyi kolaylaştırır. Kontrol eder, iş akışını yönetir. Proje ve görevlerin takibini yapar. İşi ...

Workif'te Kullanıcı Başına Fiyatlandırma Yok!

Workif'te Kullanıcı Başına Fiyatlandırma Yok!

Workif, bulut tabanlı bir yazılımdır. İnternetin olduğu herhangi bir noktadan erişiminiz mümkündür. Dilediğiniz gibi kullanabilir, işlerinizi takip edebilirsiniz. 10 çalışanı olan bir KOBİ iseniz, bu ...