15 Gün Ücretsiz Dene

Online İş Takibinin Önemi

Online İş Takibinin Önemi

Workif

Online İş Takibinin Önemi

Özellikle mikro ölçekli kobilerin, aile şirketlerinin, 1-10 çalışanı olan firmaların ya da iş yükü yoğun olan çalışanların en büyük dertleri uzun toplantılar veya iş seyahatleridir.  

Doğru bir planlama veya günlük iş takibi yapılmadan gerçekleşen her eylem, firmaya iş yükü olarak geri dönmekte, bu durum çalışanlarınızın memnuniyetsizliğini arttırmaktadır.  

Bu memnuniyetsizlikten dolayı, çalışanlar tarafından toplantılar ve iş seyahatleri gereksiz görülmekte ve verimsiz şekilde geçmektedir.   Firmanızda yaşanan bu verimsizliğin önüne geçmek için ilk yapmanız gereken teknolojiye ayak uydurmaktır.

Hangi sektörde olursanız olun, firmanızın geleceği internette. Teknolojinin bu kadar geliştiği bir dünyada iş takibinizi de internet üzerinden yapmalısınız.   Online olarak iş takibi yapmak firmanıza ya da yapacağınız işlere her yerden ulaşılabilir olmayı sağlar. Anlık olarak kar-zarar durumunuzu görebilir, personellerinize ulaşabilir, iş akışlarınız ile ilgili bilgi alabilirsiniz.  

Sadece masaüstü bilgisayardan değil, telefon veya tablet gibi diğer iletişim araçlarından da işinizi yönetebilir, rekabette öne geçebilirsiniz.  

Online olarak yaptığınız iş takibi ile, uzun toplantılar ya da iş seyahatleri sonrası tekrar günlük işinize odaklanabilir, günlük veriminizi arttırabilirsiniz.


Similar entries

İş Takibi Nasıl Olmalı?

İş Takibi Nasıl Olmalı?

Yeni kurulan işletmeler ya da ofiste az zaman geçirip genelde dışarıda personeli bulunan mikro ölçekli kobiler için iş takibi her zaman sıkıntılı olmuştur.

Bu durum ...

Reklam Ajanslarına Özel Online Proje Takibi

Reklam Ajanslarına Özel Online Proje Takibi

Workif, yazılımın temelini oluşturan proje ve görev takibi modülüyle bir reklam ajansının yönetmeyi kolaylaştırır. Kontrol eder, iş akışını yönetir. Proje ve görevlerin takibini yapar. İşi ...

Girişiminizi Globale Taşıyacak 5 Vizyoner Düşünce

Girişiminizi Globale Taşıyacak 5 Vizyoner Düşünce

Girişimci olmanın tek bir kuralı var! Yapmak. Sadece bu. Başlamak. İşinize inanmanın yolu bu. Profesyonelliğinizi zamanla kazanacağınız upuzun bir yolculuk. O sabah girişiminiz için uyanmıyorsanız ...

Reklam Ajansları için Workif

Reklam Ajansları için Workif

Workif reklam ajanslarının tüm süreçlerini en iyi şekilde yönetebilecekleri bir iş takip programıdır.

Workif’i örnek bir süreç üzerinden anlatmak gerekirse.

1- MÜŞTERİNİZİ KAYDEDİN

Firmanızdan hizmet ...

TÜRKİYE’DE ONLINE KULLANIMIN YAYGINLAŞMASI

TÜRKİYE’DE ONLINE KULLANIMIN YAYGINLAŞMASI

Türkiye’nin ilk internet bağlantısıyla buluşması 1993 yılında gerçekleştirmiştir. İnternet kullanımının ticari kuruluşlar ve hane halkıyla buluşması ancak 1996 yılında mümkün olmuştur. 1996’dan bu yana Türkiye’de ...