15 Gün Ücretsiz Dene

workif Yazıları

Türkiye'deki Yatırımcı Şirketler ve Yatırımcı Ağları

Geçtiğimiz yazımızda girişimciler için coworking alanlarından bahsetmiştik. Bu yazımızda ise girişimciler ve KOBİ'ler için Türkiye'de bulunan yatırımcı şirketlerden ve yatırımcı ağından bahsedeceğiz.

İşini Büyütmek İsteyen KOBİ'lere Küçük Tavsiyeler

Uzun bir aradan sonra yeni bir blog yazımızla karşınızdayız. Bizi özlediniz, biliyoruz. Workif olarak biz hala gelişmeye ve öğrenmeye devam ediyoruz. Daha fazla beklemeden hadi, yazıya geçelim.

Viz. Düşünceler No. 5 | Seni aradıklarında orada ol!

Serimizin 5. ve  son yazısına geldiğimizde, tüm anlattıklarımızın genel bir özeti için her bir yazının başlığına bakmanız yeterli. En önemlisini ise sona bıraktık. Dikkatiniz bizde olsun!

Viz. Düşünceler No. 4 | Deneme sun, deneyim yarat!

Yeni serimizin 4. yazısıyla bu hafta da karşınızdayız! Şimdiye kadarki yazılarımız konusunda gururlandıran dönüşler alsak da ultra Netflix övgümüzden dolayı markanın fahri fenomeni olma yolunda ilerliyoruz :)

Mikro-Kobilere İşleri Yoluna Koyacak 5 Altın Tavsiye

Bu haftaki blog yazımızda Mikro-Kobiler için çok önem arz eden 5 altın değerindeki tavsiyeden ve bunlarla ilgili Workif'in çözümlerinden bahsedeceğiz. Kobi'yseniz kaçırmayın!

Teklifinizi WhatsApp'tan gönderin! Daha kolayı yok!

Workif, modül bazında gelişim çalışmalarına devam ediyor. Teklif modülünde en önemli nokta olan müşteriye teklifin sorunsuz ve çabuk iletilmesini süper bir adımla çözdük! Çok kolay, WhatsApp ile!

Tüm Yazışmalar Tek Yerde, Workif'te!

İşiniz gereği müşterilerinizle çok fazla mailleşiyor olabilirsiniz. İş takibinde bu mail içeriklerini ekip arkadaşlarınıza bildirmek için mailde konuşulanları bir de Workif'e kopyalamak gerekir. Bu da zaman kaybına neden olur. Bunun çözümü ise çok basit!

4 adımda şirketimi nasıl büyüttüm? Adım adım başlangıç hikâyesi.

Sürekli sağda solda defter gezdirmekten bıkmıştım. Böyle bir günün sonunda masama çöktüm ve kendime şunu sordum: Adını hatırlamakta zorlandığım müşteriyle olan randevumu nasıl öğrenebilirim?

Gelişmiş Depo özelliği yayında! Stok takibi şimdi çok kapsamlı!

Workif’te gelişmeler tüm hızıyla devam ediyor. Stok takibini daha kapsamlı ve daha verimli hâle getiren “Gelişmiş Depo” özelliğimizi sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Workif'te fatura tekrarı nasıl yapabilirim? Tekrarlı fatura nasıl oluşturabilirim?

Workif; 9’u entegre 12 farklı modülden oluşan komple iş yönetimi yazılımıdır. Mali işlerinizi de yönetebileceğiniz bir ön muhasebe modülüne sahiptir ve herkesin kullanabileceği kadar kolaydır.