15 Gün Ücretsiz Dene

alacak-takibi Yazıları

İşini Büyütmek İsteyen KOBİ'lere Küçük Tavsiyeler

Uzun bir aradan sonra yeni bir blog yazımızla karşınızdayız. Bizi özlediniz, biliyoruz. Workif olarak biz hala gelişmeye ve öğrenmeye devam ediyoruz. Daha fazla beklemeden hadi, yazıya geçelim.

Teklifinizi WhatsApp'tan gönderin! Daha kolayı yok!

Workif, modül bazında gelişim çalışmalarına devam ediyor. Teklif modülünde en önemli nokta olan müşteriye teklifin sorunsuz ve çabuk iletilmesini süper bir adımla çözdük! Çok kolay, WhatsApp ile!

Gelişmiş Depo özelliği yayında! Stok takibi şimdi çok kapsamlı!

Workif’te gelişmeler tüm hızıyla devam ediyor. Stok takibini daha kapsamlı ve daha verimli hâle getiren “Gelişmiş Depo” özelliğimizi sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Workif'le online teklif oluşturun, kurumsal olun!

İşletmenizin imajı sektördeki duruşunuzu ve satışlarınız belirler. Satış demek kazanç demektir. Doğru satışın temel kuralı ise net bir teklif sunabilmektir. Söz şimdi Workif'te!

Youtube Videolarıyla Adım Adım Workif Kullanımı | Sade Arayüz Basit Kullanım

Workif, “kolay kullanılabilir müşteri ve proje takibi” mottosuyla yola çıktığı KOBİ serüveninde, kullanıcı ihtiyacına yönelik değişimler yaşasa da tek bir şeyden vazgeçmemiştir: Sade Arayüz ve Basit Kullanım

Yeni yılda yenilenen Workif

2018 yılını çok güzel geçirdik. Üyelerimizden, bizi deneyimlerden, olumlu ve olumsuz her türlü görüşten harika tecrübeler elde ettik. Bu enerji ile 2019'a daha pozitif girmek, işleri daha da yoluna koymak istedik. İşte karşınızda yeni yüzüyle Workif!

Reklam Ajanslarına Özel Online Proje Takibi

Reklam ajansları! Bu muhteşem haber size! Farklı departmanların olduğu ve aşama aşama ilerleyen iş takibini yapmak artık çok kolay. Yaratıcılık sizden, iş takibi Workif’ten.

Alacak Takibi Nasıl Yapılır?

Firmaların en çok sıkıntı yaşadığı konuların başında nakit akış dengesizliği gelmektedir. Alacaklarınızı doğru takip edememek, şirketinizi ciddi zararlara uğratırken, gereksiz maliyetlere de girmenize sebep olabilir. Bu yüzden, alacak takibinde önemli olan ve dikkat etmeniz gereken birkaç noktayı bu yazıda bulabilirsiniz.

        Aylık Nakit Akış Planınız Olsun

Aylık nakit akışınızı düzenli takip edebilmek ...